8.5.2013

Kisajännitystä pukkaa

Ensi lauantaina olisi siis kisat ja ilmoittauduin sitten siihen 30km alueluokkaan. Tämä on meidän eka 30km ja ensimmäinen aluestarttikin. Ja pöljintä on että minua jännittää eniten se että mitä jos Fyrry pudottaa taas kengän...ajattelin ottaa varakengät mukaan, mutta se onkin sitten eri asia saadaanko ketään lyömään kenkää jalkaan, ja kuinka paljon se hidastaa matkavauhtia. :/ Ja toiseksi jännittää kuljettaminen. Vaikka Fyrry on matkustanut ikänsä, ja yleensä hyvin rauhallisesti, niin sillä on jonkinmoinen laitakammo. Aina kun sen maha(niin pieni kun se onkin) osuu seinään, sitä alkaa ahdistaa. No se asia on hoidettu niin että hevonen matkustaa ilman väliseinää kopissa. Joskus tämä kyllä harmittaa, kun olisi mukava saada tuttua heppaseuraa kisoihin. No alusta asti ollaan taplattu kahdestaan, niin eiköhän me nytkin pärjätä.

Fyrry on joskus melko söpöläinen<3

Olen tehnyt jos jonkinmoista listaa ja lappua siitä mitä pitää muistaa ottaa mukaan. Kävin tänään jo ostamassa porkkanat ja omppumehut herralle, ja itselleni hain uudet kisahousut. Pesin vanhat ratsihousut koneessa toiveissa että menisin niillä. Noh, eipä ne enää oikein olleet harmaat(alkuperäinen väri) vaan enemmäkin sellaiset kellertävänvihreät. :D Plus että niitä on myös parsittu muutamasta kohtaa. Eli ehkä oli aika ostaa uudet housut. Tarkoituksena olisi kesällä ostaa oikein matkaratsatus trikoot, eli tämä ostos oli nyt vain ihan normi ruskeat kokopaikkahousut. Harmiksi mustasta ei ollut kokoa, mutta housujen väri on tismalleeen sama kuin Fyrryn, joten lasken nämä tiimipukeutumiseksi. Huoltaja(eli toinen puoliskoni) ilme oli vähintääkin turhautunut kun koetin hänelle ehdottaa tiimitakkeja. No näissä kisoissa mennään vain mustilla takeilla ja tummilla housilla, mutta saa nähdä minkä värisen takin sille saan loppuenlopuksi tyrkytettyä päälle. Ensi kaudelle haaveilen Sisuratsukoiden oranssista takista, mutta koska tällä kaudella edustan vielä SuMaRaa, niin en viitsisi ihan hirveästi revitellä sillä oranssilla. Seuran vaihdos tuli vain mieleen koska tulee niin harvoin(=ei ollenkaan) osallistuttua SuMaRan kisoihin, koska ne ovat liian kaukana. Ja SISUn kisoihin taas on paljon sopivampi matka, ja heillä jäsenet saavat tuntuvaa alennusta maksuista.

Nyt siirryn jännittämään kisoja lisää. Raporttia ja kuvaa tulee sitten varmaan ensi viikolla! Loppuun vielä kuvaa Fyrryn laukkakisakokemuksesta. Herra tosiaan veti lähtöä melkein koko matkan, mutta pätkänopea kun on niin hyytyi maalisuoralla. :D Kuvassa keskimmäisenä, omistajansa ratsastamana. Vasemman puolella myöskin tallin hevonen Letti. Itse osallistuin noihin kisoihin toisella, jo edesmenneellä hevosella nimeltä Kiri-Tähti.

Wrooooom!

3 kommenttia:

 1. Minäkin vaihdoin vuoden vaihteessa seuraa, aluksi mietin sisujen ja SuMaRan välillä. Samaisesta syystä itsekin sisuihin liityin, kisat lähellä ja alennus melkoisen tuntuva. Onnea huomiselle! Hyvin se menee! 30km tuntuu ennen lähtölinjan ylitystä pitkältä mutta loppujen lopuksi lyhyeltä maaliviin ylityksen jälkeen :)
  -H

  VastaaPoista
 2. Minä olen taas miettinyt liittymistä SuMaRaan, mutta toistaiseksi olen kotiseudun "oman seuran" jäsen. Maksoin kuitenkin 10e kannatusjäsenyydestä SuMaRalle ja jo ekassa startissa säästin kisamaksuista saman verran ;) Kannatusjäsenyyskin on, mikäli mahdollista, hyvä juttu, vaikka ei seuraa edustakaan, saa silti useimmissa tapauksissa alennukset kisamaksuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onnea Sastamalan reissulle, hienosti se menee :)

   Poista