Tekstien takana

Huuppailuja Nummirockissa 2012
Blogia kirjoittaa ei enää kaksikymppinen, muttei vielä kolmekymppinenkään kolmannen vuoden ensihoitajaopiskelija. Valmistuin lukiosta vuonna kivi ja kirves(tai ainakin tuntuu siltä), sekä Oulun Seudun Ammattikorkeakoulusta kuvallisen viestinnän suuntautumisvaihtoehdosta graafikseksi suunnittelijaksi 2012. Yksi korkeakoulu siis takana, mutta miksi lopettaa yhteen! Eli nyt meneillään toiset neljä vuotta samassa koulussa mutta tällä kertaa ensihoitajaksi lukien. Tämä tuntuukin olevan se unelmien ammatti. Ensihoitaja minusta pitäisi tulla 2016 keväällä. Opiskelujen ulkopuolella teen tarjoilijan töitä. Muutenkin työkentällä olen lyhyen elämäni aikana kerennyt varsin monta "paskaduunia" koluamaan; olen ollut mansikanpomija, rakennussiivooja, puistotyöntekijä, toimistotyöntekijä, maatalouslomittaja, hotellisiivooja, plokkari, postinjakaja, postinlajittelija, valokuvaaja, taittaja ja nyt viimeisimpänä lähihoitajan sijainen. Kaikki työn on kivaa, paitsi siivoaminen!

Heppailuja olen harrastanut kersasta lähtien. Tarkemman selostuksen voitte lukea täältä ja täältä.

Näiden kahden "elämäntyön" lisäksi harrastan kaikkea mitä nyt mieleen tulee. Eniten kummiskin uin, luen ja geokätköilen. Kätköilyä olen harrastanut jo kuusi vuotta, ja tällä hetkellä olen löytänyt jo yli 1000 kätköä.
Muuteen vaan harrastelen kaikenmoista liikuntaa, huuppausta, musiikkielämää, kissojen kanssa leikkimistä, kaiken maailman askastelua ja virittelyä aina kun huvittaa, haaveilua ulkomaanmatkasta, haaveilua paremmasta autosta, haaveilua harrastuksista joihin minulle ei ole rahaa, sekä haaveilua siitä koska pääsisin haaveilemaan. Olen parantumaton yllytyshullu, ja päällä on ikuinen wanderlust.

Perheeseen kuuluu kaksi kissaa(Muhku ja Möhkö), ja kolmas kissani(Rane) viettää eläkepäiviään isäni työnä maalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti