8.3.2013

Tulihuuppausta ja muuta haaveilua

Tauti alkaa hellittää ja enää nenästä tulee vain sellaisia metrin mittaisia räkäkumipalloja! No tämä niin sanottu loma meni sitten melkein kokonaan sängyn pohjalla maaten...ja vähän vieläkin on mieli maassa. No ei auta. Eilen en vieläkään ollut ratsatuskunnossa mutta kävin ajamassa Fyrryn kanssa sellaisen 10km hölkkälenkin. Mukaan lähti myös tallin omistaja nuorella suokkiorilla Ransulla. Ransu on lähiaikoina rikkonut aitoja taas enemmän kuin laki sallii, joten se on sitte ollut sisällä päivät miettien tekemisiään. Eli tällä lenkillä oli tarkoitus purkaa vähän sen virtaakin, joten se sai raskaammat kärryt peräänsä. Lenkki oli Fyrrylle peace of cake, mutta Ransu saatiin sopivasti piippuun.

Minulla oli tälle viikolla miljoona hommaa, mutten ole saanut niitäkään hoidettua taudin takia. No tänään otin itseäni niskasta kiinni ja soittelin vähän kesätöitä. Hakemuksiahan olen jo laittanut, mutta aina kannattaa soitella vähän niiden perään. Ja sehän kannatti  koska kävikin sitten niin että sain samantien kutsun tulla "haastatteluun" läheiseen kotihoidon toimistoon! Tämä ei mikään virallinen haastattelu ollut, joten en ala analysoimaaan miten se meni. Mutta juteltiin vähän mietä olemme koulussa nyt tehneet ja siitä millainen työ kotihoito olisi. Tällä hetkellä se tuntuukin olevan varsin mielekäs vaihtoehto, kun ambulanssiin ei vielä tänä kesänä pääse. Koitohoito on kuitenkin samalla tavalla varsin itsenäistä ja vastuullista hommaa.
Koitohoidon lisäksi olen hakenut terveyskeskukseen vuodeosastolle, sekä viimeisenä vaihtoehtona postia jakamaan. Vaikka edelleen postin jakaminen on minusta paras tapa viettää kesää!

Tässä ja ensi kuussa on onneksi kaikkea kivaa tapahtumassa, joten toivottavasti tämä lievä alavireisyys katoaisi pian. Pian alkaa korkeakoululiikunnan huuppauskurssi, ja parin viikon päästä on Oulussa Kevät Breikki, eli kokonainen päivä huuppausta ja kehonilmaisua! Koko päivä huipentuu sitten tulileikkeihin pimeässä! Tuossa vieressä vähän videota miltä palavan vanteen kanssa huuppaaminen voi näyttää.


Näiden kahden lisäksi on Jyväskylässä matkaratsatuskisat, jonne toivottavasti päästään lähtemään lievittämään pettymystä peruuntuneista Kauhavan kisoista. Ja kaiken huipuksi lähdemme luokan kanssa viettämään kivaa Ruka Spring Brakeen 18.-21.4. :) Niin joo ja harjoittelu alkaa vähän yli viikon päästä, mutta vielä en osaa sanoa että onko se muutakuin hyvin jäännää! KErron sitten enemmä'n harjoittelusta kun se alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti