18.11.2012

Uusi ylösnousemus bloggerissa

Olen hautonut blogin aloittamista jo pitemmän aikaa mielessäni, mutten ole oikein saanut langan päästä kiinni mihin aihealueeseen blogini sitoisin. Mietin tuota matkaratsatusharrastustani, tai geokätköilyä, tai vaikka juuri alkaneita ensihoitajaopintoja...mutta lopulta tulin siihen tulokseen että mitä sitä turhia miettimään, aloitetaan blogi ihan vaan omasta elämästä. Olkoonkin niin että se pyörii aika paljon noiden edellämainittujen ympärillä.

Minullahan on ollut vuosia sitten yli 5 vuotta aktiivisena toiminut blogi, mutta bloggerin uudistuksen jälkeen sekä se, että tallihommistani pitämä blogi katosi bittiavaruuteen. Hei hei vaan sille. No paljon vettä on kerennyt Lapuanjoessa virrata sillä välillä kun tuskastelin teini agnstia ja listasin söpöimpiä näyttelijöitä. ;) Tai mistä sen tietää jos paneutuisin asiaan uudelleen.

Koska tämä matkaratsatushomma on ainakin suurimman osan talvesta hieman hiljaisempaa, tulee varmaankin postit enemmän käsittelemään muuta tallieloa, aina kun vaan hevostella kerkeän. Asun tosiaan usean sadan kilometrin päässä tallilta, opiskelemassa AMK ensihoitajaksi. Ensimmäinen vuosi menossa puolessa välillä, ja ollaan jo mittailtu verenpaineita ja lykitty kanyyleita toistemme suoniin. Eli tällaista varsin sairaanhoidollista tekstiä myös tulossa. Tämän lisäksi minulla on ensimmäinen harjoitteli ambulanssissa ja polilla ensi joulukuussa, ja voin kertoa että se hieman jännittää. Jos tänne blogiin löytää joku joka haaveilee ensihoitajaksi pääsystä, niin toivottavasti hän saa hieman tietoa ja innostusta minkälaiseen ammattiin on tuppautumassa.

Kätköilyhommia tulee harrastettua aina silloin tällöin(jos joku ei vielä tiedä mitä se on niin tässä vähän tietoa). Kätköjen sijaintia en voi alkaa paljastamaan, mutta aina välillä tulee ikimuistoisia kätkönhakumatkoja, josita voisi vaikka sanasen sanoa.

Varoistukseksi voin sanoa että en ole pätkääkään verbaalisesti lahjakas, joten toivottavasti tekstit eivät ole kovin uuvuttavia lukea. Koitan saada kuviakin ängettyä tänne aina silloin tällöin. 

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle blogille:)Mielenkiintoiset on noi sun aiheet. Kyllä mä uskon, että verbaliikka on riittävää:))

    VastaaPoista