1.2.2013

Kiirettä ja mutinaa

Lääkelaskut ei sitten menneet läpi. Ja se pistää vähän harmittamaan, varsikin kuin valmistuudun tenttiin niin paljon. Tentissä oli siis 6 laskua ja yhdessä tein b osiossa pienen virheen. Potilaalle piti annostella tippaa 35 tippaa/min ja minä sain tulokseksi 40 tippaa/ min kun pyöristelin liikaa. Huoh. Seuraava tentti on muutaman viikon päästä. No enää ei ainakaan jännitä millainen se tentti sitten on, kun kerran on jo käynyt kokeilemassa.

Tästä viikonlopusta muotoutuikin sitten varsinainen hulabaloo. Minulla on tänään illalla töitä viidestä ainakin kymmennen, ja huomenna täytyy siis nousta aamujunaan ja puksuttaa Helsinkiin. Juna on perillä tuntia ennen Apassionatan alkua(onneksi Pasilan asema on niin lähellä Hartwall areenaa). Sitten siellä ihaillaan heppoja, ja esityksen jälkeen täytyy ilmeisesti yöjunailla takaisin Ouluun. Sunnuntaina täällä olisi nimittäin matkaratsatuksen aluleupa-tenttimahdollisuus, ja tentin tekeminen on osoittautunut hirvittävän vaikeaks,i kun oma seura on kaukana ja edellinenkin seurani on 300km päässä. Eli olisi mukava saada se tentti pois alta. Sitä ei onneksi tarvitse hermoilla, koska materiaalit olen lukenut mielenkiinnosta jo miljoona kertaa.

Ai niin ja viikolopun aikana(ilmeisesti junassa) pitäisi vielä vääntää kehityspsykologian ryhmätyöhän oma osuuteni ja koota rapottiin kaikkien muiden osuudet. Samoin kuin aloittaa kriisipsykologian "kriisiraporttia". Tämä kolmas periodi(meidän koulussa on siis 5 periodia, eli suomen kielellä ihan vaan jakso) on kyllä ollut muutenkin varsin raskas. Vuodessa opintopisteitä pitäisi kerätä suurinpiirtein 60, eli yhdessä jaksossa n. 12op. No tässä jaksossa minulle on tulossa lähemmäs 20op, joten voi päätellä sen työmäärän. Varsinkin kun opettajilla tuntuu olevan käsitys että heidän kurssiensa lisäksi meillä ei ole muista kursseista tehtäviä, eli ihan hyvin voimme lukea miljoona kirjaa ja tehdä ziljoona ennakkotehtävää... Okei ehkä tässä nyt painaa mieltä myös vähän tuo lääkelaskutentti, sekä äskeinen suun terveydenhuollon luento, joka oli tyystyin hyödytön ensihoitajalle.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä seuraavaan tenttiin! Saako udella että missä sä käyt töissä opiskelujen ohella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen täällä Oulussa baari/tarjoilijahommia muutamassa eri paikassa. :)

      Poista