24.2.2013

Sunnuntain geokätköilyä

Tänään käytiin viikonlopun kunniaksi parilla geokätköllä, sekä Suomen Ladun järjestämässä miitissä. Samalla kun liikkeellä oltiin, niin käväistiin myös Nallikarin talvikylässa katsomassa huskyjä ja poroja. Miitissä kokeiltiin hetki lumikenkäilyä, mutta hanki ole plussakelien takia niin pehmoinen että ei ne kengät paljoa auttaneet. Talvikylässä oli taas niin paljon lapsia että antilapsifanilla meinasi pää räjähtää. Vähän piti kumminkin käydä lumitunnelissa konttimassa.Köh,köh.
Jos jollekkin on geokätköily vieras termi, niin lisätietoa löytyy vaikka geokätköt.fi sivustolta. Me olemme poikaystävän kanssa harrastaneet kätköilyä jo kohta neljä vuotta, ja kätköjäkin on löydetty kohta 900. Tuhannenteen kätköön koitetaan päästä viimeistään kesällä. Olemme myös itse piilottaneet viisi kätköä. Kätköilemme yhteisellä nimimerkillä Sangbathory. Harrastuksen aina ollaan päästy/jouduttu mitä kummallisempiin paikkoihin ja tilanteisiin, ja sitä voi suositella kaikille! Aloittaminen on helppoa, ainut pakollinen varuste on oikeastan GPS laite, mutta tässä toimii ihan hyvin puhelin, tai auton GPS. Kallista käsigepsiä ei ole tarpeen hankkia jos ei halua hifistellä.


Vähän kouluasiaakin tähän loppuun. Kuluva viikko oli siis jakson viimeinen viikko koulussa, ja kaikki neljä koetta on ohi. Kaikki olivat paljon helpompia kun luulin! Pääsin jopa lääkelaskuista nyt ensimmäisellä uusintakerralla ohi! JIPII! Ensi viikolla on vielä yksi tämän jakson aineen tentti, joka on hirvittävän vaikea farmakologia, mutta sitten viikoloppuna alkaakin talviloma. :) Sitten on viikko koulua ja harjoittelut alkavat. Eletään siis jänittäviä aikoja. Talvilomalla nollaan kyllä kunnolla koulun osalta, koitan saada kaikki tehtävät tehtyä ennen sitä, ja keskityin vain hevosteluun sekä virkistäytymiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti