5.2.2013

Yleistä mölinää

Viikko on alkanut jotekni vetelästi, enkä ole saanut yhtään mitään aikaan. Apassiotana oli hieno, ja kannatti todella lähteä Helsinkiin asti sitä katsomaan. Tällä kertaa viivyin Helsingissä ennätyslyhyen ajan, yhteensä korkeintaa 6 tuntia! Ja Oulusta junailuun meni siis päivässä edestakaisin n. 16 tuntia. Täälläinen päivä siis lauantaina. Sunnuntaina olinkin ihan täysin tööt ja poikki, etten todellakaan jaksanut läheteä siihen alulupatenttiin..Ja voin kertoa että nyt harmittaa. Laukaalla olisi kuitenkin aluelupakoulutus, sekä matkaratsatuksen harjoituskilpailut 2.3. Vielä pitää vähän miettiä menisikö sinne, kun seuraavava viikonloppuna olisi ne kauden ensimmäiset kisat Kauhavalla. Eli ainakaan Fyrry-hepan kanssa ei tule lähettyä ajamaan monena viikonloppuna edestakaisin.
Ja hepoista puheenollen, lähdetään viimein tänä viikonloppuna käymään kotosalla! Tämä siis tarkoittaa sitä että kerkeän ainakin kerran(toivottavasti kaksi) käydä treenaamassa Fyrtsän kanssa lajiharjoitteita matkaratsatukseen. Ajattelin että jos perjantaina vielä kerkeäisin tehdä muutaman laukkaharjoituksen ja katsoa minkälainen hepan kunto on nyt, ja sitten sunnuntaina käydä pitkällä maastoreitillä. Pitäisi vaan katsoa joku sopiva n. 20km lenkki valmiiksi.

Koulusta minulla ei nyt ole mitään erityistä mainittavaa. Ensimmäisen kerran näissä opinnoissa koko koulu ei kiinnosta nyt yhtään. Saisi nyt vain tämän jakson tahkottua läpi, että tulisi vähän mielekkäämpä kursseja. Tämä meemi kuvaa kyllä täydellisesti tämänhetkistä tunnetta.


Eilen innostuin pitkästä aikaa huuppailemaankin kun oli tylsää! Huuppaaminen on siis hula-hula vanteen kanssa tanssimista. Mutta jos ei laji ole tuttu niin suosittelen katsomaan youtube-videoita, vaikkapa haulla hooping. Selitettynä tuo kuulostaa lähinnä sirkuspelleilyltä, mutta se on uskomattoman kivaa!

2 kommenttia:

 1. Heheh, naurahdin tolle kuvalle :D Lueskelin noita vanhempia postauksia ja huomasin et oot käynyt lukion (?) Sitä vaan tässä ajattelin että mitä aineita kirjoitit yo-kirjotuksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on tosiaan aikaa jo 6 vuotta kun ylioppilaaksi valmistuin, ja silloin ei ollut kyllä pienessä mielessäkään hoito-alalle meneminen. :D Mutta eipä niillä kirjoitettavilla aineilla ole juuri väliä, kunhan saa hyvät arvosanat. Hakupapereissa kuitenkin kysytään vain paras reaali.
   Mutta aikanaan kirjoitin suomen ja englannin lisäksi ruotsin(en jaksanut lukea matikkaa) sekä biologian ja maantiedon.

   Poista